Svenn Wold, Lars Stålegård og John Duglas nyter morgensolen utenfor BåtLab'en.

Dokumentasjon

mandag 18. juli 2011

8. omfar


Heisann.

Da var ferien slutt. Endelig !! Det går jo nesten ikke an å slappe av når en vet at bygget står still og sjøsettingen nærmer seg. Men joda, det ble noen deilige strand-dager ved hytta i Sverige. Og en herlig dag på Liseberg med barna og tremenningene deres. Herlig fordi det regnet og da slapp vi å stå i en eneste kø. Barna kjørte "Balder", den største berg-o-dalbanen, 7-8 ganger og jeg kjørte "Kanonen" sikkert 5 ganger. Jada, jeg vet, det var ikke dette bloggen skulle handle om...

Jeg har startet med 8. omfar og har allerede montert aktre bordene på SB og BB, samt midte på SB. Midt på BB og fremre på SB er steamet og vridd på. Trolig på onsdag, men helt sikkert på torsdag, vill 8 omfar være ferdig.


Fremre bordet på SB er smalt opp mot stevnen, så da passet det å ta et av alle bordene vi har med endesprekker, fordi bredden var ikke større enn at det fikk plass på ene siden av sprekken. Vi har dessverre ganske mange bord med endesprekker, og det har vi oss selv å skylde fordi vi ikke fikk til noen god lagring etter saginga. De ble liggende ute på sagbruket, riktignok med vanning med det var ikke nok i solsteiken forrige sommeren.

Ripa skal lages av bare 2 biter, hvilket medfører at vi trenger 4 lengre bord. Mmm, det kan bli problematisk...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar